Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

ЛМР запрошує ГО взяти участь у конкурсі на посаду директора народного дому «Збоїща»

Управління культури департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради просить громадські організації долучитися до проведення конкурсу на посаду директора Міського народного дому «Збоїща». Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Документи від претендентів приймають до 31 серпня включно в управлінні культури департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради (пл.Ринок,1 м.Львів).

«Звертаємо увагу, що до 25 серпня 2016р. приймаються пропозиції від громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування щодо кандидатур для включення до складу конкурсної комісії. Для участі у жеребкуванні подається лист у довільній формі, підписаний керівником громадської організації, із зазначенням трьох кандидатур, які рекомендуються для включення до складу конкурсної комісії. До листа додаються заява та анкета відповідного зразка  (Наказ  Міністерства культури  від 31.05.2016 №380).

Матеріали слід подавати до управління культури у зазначений термін письмово та електронною поштою ([email protected]), тел. для довідок 297 57 30, 297 58 60.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ