Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЛНУ ім. Івана Франка отримав в подарунок 50 комп'ютерів

Завдяки активній співпраці ЛНУ ім. Івана Франка з Вюрцбурзьким університетом і компанією Brose Fahrzeugteile GmbH (Німеччина) Університет отримав чудовий передвеликодній подарунок – 50 персональних комп’ютерів.

Висловлюємо щиру вдячність президентові Вюрцбурзького університету, професорові Альфреду Форхелю за особисте сприяння в налагодженні співпраці з компанією Brose Fahrzeugteile GmbH, а компанії Brose Fahrzeugteile GmbH – за благодійність, повідомляє прес-служба Університету.

Нагадаємо, що Вюрцбурзький університет – один із найпрестижніших вищих навчальних закладів Німеччини. Він славиться своїми науковими школами та надзвичайно потужним людським потенціалом, що підтверджує, зокрема те, що 14 професорів цього університету в різні часи були лауреатами Нобелівської премії. Співпраця між Львівським національним університетом імені Івана Франка та Вюрцбурзьким університетом розпочалась у 2014 році.

Компанія Brose Fahrzeugteile GmbH є одним зі світових лідерів виробництва комплектуючих для автомобільної промисловості.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ