Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

LonelyPlanet рекомендує Львів для відвідання влітку 2016 року

Сьогодні, 24 травня, LonelyPlanet оприлюднили інформацію про те, що рекомендують Львів, як одну із ТОП-дестинацій для відвідання цього літа. Місто ввійшло в перелік BestinEurope 2016, який включає дестинації, які, на думку експертів LonelyPlanet, потрібно відвідати саме зараз, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Експерти LonelyPlanet вважають, що місто пропонує все найкраще, що є в Україні і саме тому його було включено до цього переліку. Це неймовірно гостинне європейське місто, яке до того ж є фестивальною столицею регіону. Цього року рекордна кількість - понад 100 подій, які проводяться на фоні надзвичайно цінних архітектурних ансамблів. BestinEurope 2016  було розроблено туристичними експертами LonelyPlanet, які уже понад 40 років прогулюються брукованими вуличками і досліджують всі куточки нашої планети, тримаючись на крок попереду туристичних тенденцій. В BestinEurope 2016 письменники-експерти LonelyPlanet об’єднали разом свої поради стосовно того, де цього літа буде найгарячіше в Європі. До цього переліку ввійшли туристичні дестинації з уже пожвавленими місця, випущені з уваги, проте, які заслуговують уваги, щоб стати наступним відкриттям для мандрівників; та уже відомі лідери серед туристичних дестинацій, які, проте, пропонують щось унікальне цього року», - йдеться у офіційному прес-релізі LonelyPlаnet.

«BestinEurope 2016 – це список складений LonelyPlanet з  рекомендаціями для мандрівників, які шукають цього літа унікального досвіду в Європі, для тих, хто сподівається наповнитись традиційним життям місцевості, яку відвідують. Чи це є уже відома туристична дестинація, яка пропонує щось нове, чи це є місцина, на яку ви ніколи ще не натрапляли - підбірка місць запропонованих нами повинна бути у переліку місць для відвідання цього літа у кожного мандрівника», - зазначає Том Хол, головний редактор «LonelyPlanet».

«Місто увійшло до рейтингу BestinEurope 2016 з переліком дестинацій, які, на думку експертів «LonelyPlanet», обов’язково варто відвідати цього літа. Тож можна прогнозувати збільшення кількості мандрівників з цілого світу до Львова. Безумовно, такі рекомендації є приводом для гордості, натхнення і мотивацією, але водночас і великою  відповідальністю. Зараз усі гравці туристичного кластеру Львова мають докладати  максимум зусиль, аби підтримувати наше високе туристичне реноме», - зазначає начальник управління туризму Галина Малець.

BestinEurope 2016 - перелік ТОП-дестинацій від LonelyPlanet:

1.      Пелопонес, Греція

2.      Архус, Данія

3.      Венеція, Італія

4.      Дордонь, Франція

5.      Львів, Україна

6.      Ворікшир, Англія

7.      Естремадура, Іспанія

8.      Східний берег Тенеріфе, Канарські острови

9.      Тексель, Нідерланди

10.    Північна Далматія, Хорватія

Довідка про LonelyPlanet:

LonelyPlanet є лідером серед світових туристичних медіа компаній, що надихають та інформують мандрівників починаючи з 1973. Протягом останніх 4-ох кварталів, LonelyPlanet сформувала віддану спільноту мандрівників. Більше, ніж 130 мільйонів путівників LonelyPlanet - до практично всіх куточків світу,  були уже опубліковані 14-ма мовами світу. Це бренд, який пропонує комплексний контент для подорожуючих через різні канали поширення інформації, включаючи публікації рейтингів, путівників, ілюстровані книги відгуків, журнали, мобільні додатки, відео і багато іншого. Детальніше на офіційному сайті lonelyplanet.com, чи на сторінці в Facebook (facebook.com/lonelyplanet), Twitter (@lonelyplanetand #lp) та Instagram (instagram.com/lonelyplanet).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ