Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЛОО УРП «Собор» готова до об’єднання правих партій Львівщини – Ірина Лукавецька

У четвер відбувся провід Львівської обласної організації УРП «Собор», де було прийняте рішення про участь нашої партії у об’єднанні правих партій Львівщини. Про це «Гал-info» повідомила голова ЛОО УРП «Собор» Ірина Лукавецька.
 
                        «Ми підтримує ідею УНП про об’єднання правих партій Львівщини і надалі будемо брати участь у „круглих столах”, а також у роботі Координаційної ради як робочого органу цього об’єднання», – сказала Ірина Лукавецька.
            За її словами, обласна організація партії не підтримує ідею ВО «Свободи» про саморозпуск партій з метою їх об’єднання. «Таку пропозицію висували лише представники цієї партії, проте жодна з інших партій її не підтримує. Саморозпуститись дуже легко, а що далі? Сподіваюсь, що у ВО «Свобода» вистачить розуму домовлятись, проте переконана, що така їх позиція не стане перешкодою для об’єднання правих партій Львівщини. Саморозпуск може бути кінцевою метою, проте не початковою», – зазначила Ірина Лукавецька.
            Вона також повідомила, що на всеукраїнському рівні справді ведуться переговори про створення Конфедерації політичних партій «Європейська Україна». «Я точно знаю про участь у переговорах, оскільки сьогодні отримала таку інформацію від керівництва партії у Києві. Проте остаточного рішення по цьому питанню ще немає», – розповіла Ірина Лукавецька.
            Нагадаємо, 22 січня, представники ЛОО правих партій Львівщини провели „круглий стіл” щодо можливого їх об’єднання у єдину політичну силу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ