Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Луческу попросив вибачення за гол, який забив Адріано у ворота данців

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу на прес-конференції в Данії після матчу Ліги чемпіонів "Шахтар" - "Нордшелланд" приніс вибачення за гол-непорозуміння, який "гірник" Адріано забив данцям на 26-й хвилині, - повідомляє офіційний сайт "Шахтаря".

Нагадаємо, що на 24-й хвилині данці відкрили рахунок, скористався помилкою "гірників" у захисті. А через 2 хвилини стався казус. Арбітр зупинив гру через те, що гравець данців лежав на полі. Після цього арбітр віддав м'яч "гірникам", а ті мали повернути його супернику за неписаними правилами "чесної гри". Вілліан так і зробив, відправивши м'яч на половину поля данців. Але Адріано несподівано підхопив м'яч і, обійшовши воротаря, який не заважав йому, зрівняв рахунок. Після цього данці ледь не побилися з "гірниками", а трибуни довго несхвально гуділи.

"У першу чергу, хотів би попросити вибачення за забитий нами гол, через який було багато розмов. Початок моменту я не бачив, бо відвернувся до лави запасних, а побачив тільки те, що Адріано прийняв м'яч і забив. Він сказав мені: «Я побачив м'яч у себе в ногах, спрацював інстинкт нападника, і я вдарив», - сказав Луческу.

Більш того, Луческу визнав, що намагаючись спокутувати провину, "гірники" хотіли демонстративно дати забити суперникові, щоб вичерпати провину, але молодий захисник Степаненко не зрозумів задумки команди і перешкодив це зробити. "І почалися жорсткі єдиноборства. В цій боротьбі ми поступилися, і «Нордшелланд» оформив другий гол. Данці заслужили його - вони билися", - прокоментував Луческу другий гол данців, який вони все ж забили на 30-й хвилині.

"... Я прошу прийняти мої вибачення за те, що сталося при першому нашому забитому м'ячі", - знову сказав Луческу.

Він додав, що єдине, про що він попросив команду в перерві, - "щоб вони довели всім, що набагато сильніше, і виграли цей поєдинок абсолютно".

Нагадаємо, що "Шахтар" упевнено довів матч до великої перемоги 5:2 і достроково завоював право грати в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

Остров

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ