Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Луценко – конкурент Юлії Тимошенко – Андрій Єрмолаєв

«Міністр не має права регулювати політику уряду, він повинен тільки виконувати її. Власне, це і призвело до наміру уряду звільнити міністра закордонних справ Бориса Тарасюка», – повідомив «Гал-info» президент Центру соціальних досліджень «Софія» Андрій Єрмолаєв.

  За його словами, можливе звільнення Бориса Тарасюка і Юрія Луценка буде розігруватися як конфлікт антикризової коаліції і Президента України. Проте політична лінія Бориса Тарасюка не збігається з політичною лінією уряду. Міністра критикували, що він неефективно проводить переговори між Україною і Росією, адже Борис Тарасюк не повинен вести власної політичної лінії, а дотримуватись позиції уряду.
 На думку Андрія Єрмолаєва, міністр внутрішніх справ Юрій Луценко продемонстрував рівність закону для всіх, заявляючи, що розглядаються можливі питання про порушення кримінальних справ не тільки представників Партії регіонів, а й БЮТ. А також цілком можливо, що Юрій Луценко утворить свою партію на базі помаранчевої команди, тому БЮТ частково голосував за його відставку. «Юлія Тимошенко бачить в особі теперішнього міністра свого майбутнього політичного конкурента на виборах», – зазначає Андрій Єрмолаєв.   

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ