Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Луценко: У своєму житті я бився двічі

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що у своєму житті бився двічі: один раз у школі, один раз в армії. Інформацію про бійки нібито з його участю Луценко назвав чорним піаром.

Про це він заявив під час чату на Кореспондент.net.

"Для мене заява Стогнія про те, що він нібито мене побив, стали щирим шоком. Тепер вже й відеозйомка службової камерою над входом в студію свідчить: це брехня. Брехня, що постійно видається псевдополковником Стогнієм, лише для того, щоб уникнути кримінальної відповідальності за нанесення побоїв народному депутату Гримчаку", - сказав Луценко.

За словами екс-міністра, Стогній вдарив Гримчака, бо не мав відповіді на питання, які він поставив йому разом з Гримчаком.

"А він вдарив депутата, тому що не мав відповіді на мої і Гримчака прості запитання: за що він отримав тричі дострокове звання - майора, підполковника та полковника, і чому його безпосередній начальник рапортом звернувся до міністра про те, що Стогній не виходить на службу більше як два роки. Це, а не прикрашена піарником-Стогнієм правда, і розлютило головного радника МВС. Все подальше від нього і його підлеглих - суцільні потоки брехні і неправди", - заявив Луценко.

Він також висловив переконання в тому, що Гримчак зробив правильно, знявши побої і звернувшись із заявою до МВС і ГПУ.

"Адже питання стоїть не стільки про удар, завданий Юрію Гримчаку, скільки про оцінку дій високопоставленого міліціонера по відношенню до опозиційного політика. До речі, боюся навіть і подумати, що б здійнялося в парламенті і ЗМІ, якби аналогічний інцидент зі співробітником міліції і опозиціонером мав місце рік тому, коли в опозиції була Партія регіонів. Так що ця справа - чергова перевірка ГПУ на бойові стандарти", - підсумував Луценко.

При цьому він повідомив, що в житті бився всього два рази. "Насправді я бився у своєму житті один раз у школі, один раз - в армії. Ще один ляпас я дав Черновецькому. На решту спроб втягнути мене в бійки - не відповідав. Як у випадку з Шуфричем, так і у випадку з іншими", - сказав екс-глава МВС.

На питання, чому він частіше за інших опиняється в центрі скандалів, пов'язаних з нанесенням тілесних ушкоджень, Луценко сказав: "Очевидно, тому, що у моїх опонентів нічим крити оприлюднені мною факти про відродження криміналу і посилення корупції. Вони задіяли чорний піар з кінцевою метою створити з мене банального хулігана".

Нагадаємо, директор Департаменту зв'язків з громадськістю МВС України Дмитро Андрєєв повідомив, що напередодні радник міністра внутрішніх справ Костянтин Стогній після ток-шоу Шустер live вдарив в обличчя екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Проте соратник Луценка Юрій Гримчак заявив, що Стогній не бив Луценка, а колотнеча була саме між Стогнієм і Гримчаком.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ