Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Луценко закликав студентів запрацювати з політиками як один механізм

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко закликав студентів співпрацювати з політиками як один механізм. Про це він сказав, виступаючи на Майдані незалежності перед студентами.

"Українські партії усі ці роки будувалися не як ідеологічні, а як особисті проекти під вождя. Вони формували списки внутрі себе. І саме через це відбувся певний розрив поколінь: сьогодні студенти, яким 20 років і плюс, не до кінця розуміють те, що їм кажуть дядьки 40 і плюс. Саме тому по всій країні студенти хочуть стати самостійною силою", - сказав він.

"Молодь хоче стати фактором української політики. Це здорово і дуже класно. Це потрібно країні, якщо вона думає про майбутнє", - сказав він.

"З іншого боку, картоплю не можна копати без лопати. Політику, у тім числі – Європейську інтеграцію, не можна робити без політиків. Тому я закликаю негайно почати працювати як один механізм", - наголосив він.

"24 листопада понад 100 тисяч людей вийшли тому, що ми працювали всі разом: і політики, і громадські активісти, і студенти, і прості кияни, гості столиці. Тоді ми показали свою силу", - підкреслив він.

"Станом на ранок 24 листопада Європа для нас уже була закрита. Європейські лідери прийняли рішення, що мати справу з правлячою українською мафією немає жодного сенсу. Але вже о 12 годині того ж дня весь світ раптом побачив, що в Україні крім гангстерів живуть вільні громадяни. Це заслуга 24 листопада і Майданів усіх наступних днів. Тепер ми знаємо, що двері в Європу для нас знову відчинені", - наголосив він.

"24 листопада Золотий Унітаз зовсім не блищав. Влада – злякалася, і саме тому Янукович сьогодні полетів не до Москви, а у Вільнюс. Це також заслуга усіх Майданів країни", - наголосив він.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ