Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Луценко: Завтра вже нічого не залежить від політиків. Все у ваших руках!

Пам'ятайте: завтра вже нічого не залежить від політиків. Все у ваших руках!

Про це у блозі на УП написав Юрій Луценко.

"Друзі!

Завтра дуже важливий день. Фактично, це буде перевірка дієздатності українського громадянства.

Якщо незгідних буде лиш пару тисяч, це стане дозволом Януковичу і його Межигірським старцям Азарову та Рибаку робити з нами, що їм заманеться. Бо німих не питають. А виборів не буде. Бо сплячих не бояться. Буде проголошення довічного Януковича під протекторатом Кремля.

Сто тисяч вільних людей на вулицях Києва означатимуть, що українці готові відстоювати і євроінтеграцію, і міняти гангстерську владу.

Все дуже серйозно.

Але!

Гляньте на фото, де мала донька Ірени Карпи готує свого єврошарпея до мітингу. Згадайте веселі майданівські наколоті валянки. Сміх – спосіб подолати зло. Використайте проти совків те, чого в них нема – гумор, креатив і незакомплексованість (Лесь Подерев'янський – ТМ). Здивуйте Україну і світ не тільки масовістю, але й прикольними текстами, картинками, інсталяціями.



Виходьте завтра всіма сім'ями! Беріть з собою українську і європейську символіку. Так ми відповімо нашій правлячій бидлоеліті, що нам пофіг їхні шашні з Кремлем, ми обираємо наше майбутнє в ЄС.

І головне – пам'ятайте: завтра вже нічого не залежить від політиків. Все у ваших руках. Сто тисяч вільних громадян вільної країни може покінчити з ніччю, в яку нас занурили регіонали.

Завтра в 12-00 ми будемо разом біля пам'ятника Т. Шевченку.

Досить поразок і відступів! Нас, тих, хто проти Януковича і його камарильї, – 80%. Достатньо це усвідомити – і ми зможемо все змінити.

Yes, we can?".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ