Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів до зими готовий: купили техніку, піскосуміш і сіль

За її словами, За словами директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Ірини Маруняк, у Львові техніка до зими готова. Зокрема, проведено об’їзд ШРП усіх районів спільно з депутатами комісії інженерного господарства, спільно з МНС і комісією з надзвичайних ситуацій. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Загальна кількість техніки, яка в нас є - це 141 одиниця. 120 одиниць техніки – це ШРП, 21 одиниця – це техніка, яка є в Сихівському районі. Це приватна компанія. Вони також готові до зими.

Якщо говорити про закупівлю нової техніки, то 2017 році було виділено на це 10 млн. грн. ШРП купили 5 піскорозкидувачів МАЗів і 2 трактори. Вони є зареєстровані і готові надавати відповідні послуги.

Є закуплено 15 тис. куб. м піскосуміші. Частина її є на базі в ШРП, решта буде довозитися, адже це великі об’єми. Окремо є ще закуплена сіль, щоб була змога в разі потреби використовувати більш концентровану піскосуміш. Наявність солі в піскосуміші має бути 20%. Якщо необхідно, залежно від погодних умов, додаватимем більше солі.

Також департаментом житлового господарства спільно з районними адміністраціями проведено об’їзд будинків щодо підготовки до зими. Ми обстежили горища, підвали на предмет шкління вікон, утеплення труб. Було ряд зауважень, та станом на сьогодні, за інформацією районних адміністрацій, ці зауваження є усунуті», - додала Ірина Маруняк. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ