Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львів домовляється з австрійською компанією про співпрацю у галузі теплопостачання та сміттєпереробки

Львівська міська рада проводить перемовини про подальшу співпрацю у сфері оптимізації діяльності із лідером Австрії у сфері консалтингу Райффайзен Інвестментс. Мова йде про співпрацю міської ради в сфері підготовки проектів з реалізації схеми теплопостачання міста, а також проектів "Євроколія", сміттєпереробки тощо. В рамках налагодження співпраці у Відні сьогодні відбудеться зустріч із керуючим директором Райффайзен Інвестментс п. Стефаном Вала.

«Результатом зустрічі стане підписання договору про конфіденційність щодо обміну інформацією, яка буде надана Райффайзен Інвестментс в рамках такої співпраці, а також домовленність щодо схеми фінансування послуг Райффайзен Інвестментс не за бюджетні кошти. Одним із варіантів є закладення коштів в кошторис реалізації проектів», – акцентував начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Львівської міської ради Сергій Кіраль.

Нагадаємо, компанія є одним із лідерів на ринку дорадництва в сфері оптимізації діяльності, придбання активів, злиття і поглинання (М&A) тощо. Райффайзен Інвестментс володіє 20% часткою ринку в Австрії.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ