Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Lviv IT Arena 2015. 2-4 жовтня на стадіоні «Арена Львів»

2-4 жовтня на стадіоні «Арена Львів» зберуться програмісти, розробники, керівники ІТ компаній та стартапери. Їх вже вдруге збере найграндіозніша ІТ подія Західної України – Lviv IT Arena 2015.

1200 фахівців ІТ та понад 100 видатних спікерів з України та світу очікують цьогоріч на Lviv IT Arena. Конференція поділятиметься три тематичні потоки – Product, Technology та Business, в рамках яких відбуватиметься обговорення найактуальніших тем та трендів світу ІТ. Lviv IT Arena 2015 – вже друга за ліком, минулоріч вона мала шалений успіх. Однак цього року конференція буде ще масштабнішою, обіцяють організатори.
Як уже зазначалось, цього року конференція матиме три головні потоки – Product, Technology та Business. У рамках потоку Product Development гостям розкажуть про те як створити власний успішний продукт, про UI та UX, візуалізацію даних, бізнес-аналіз, потреб та перспектив замовника, про головні тенденції управління проектами, а також про брендинг готових продуктів. На потоці Technology гості дізнаються більше про тренди у роботі з великими обсягами даних (DataScience), штучний інтелект, технології та прийоми тестування продуктів (QC Automation), методи комплексної розробки ПЗ (DevOps), а також про інформаційну безпеку. Про головні тенденції у світовому аутсорсингу, перехід до інших моделей ведення ІТ-бізнесу, про те як працювати у час кризи, як створити і просувати власний стартап, відкрити офіс закордоном, а також про співпрацю між урядом та ІТ-бізнесом учасники Lviv IT Arena зможуть дізнатись на Business потоці.

Завдяки надзвичайно широкому спектру тем, конференція буде цікавою як програмістам, тестерам, розробникам, так і керівникам компаній і тим, хто прагне розпочати та розвивати власний стартап. До слова, у рамках Lviv IT Arena 2015 відбудеться змагання стартапів, тож кожен охочий зможе випробувати свою ідею на міцність та здобути безцінний досвід. Усі, хто просто любить ІТ і прагне бути в курсі головних тенденцій та трендів також знайдуть для себе багато нового та пізнавального.

Lviv IT Arena стала потрібною та знаковою подією не лише для Львова, а й для усієї країни. Завдяки стрімкому розвитку бізнесу, що пов’язаний із виробництвом технологій, місто закріпило за собою статус ІТ-столиці України (вже будучи туристичним та культурним осередком). Місцеві ВИШі готують чимало висококласних ІТ-спеціалістів, а місто, незважаючи на ускладнену ситуацію в країні, залишається привабливим для іноземних інвесторів. Як зазначає співорганізатор конференції Степан Веселовський: «Цьогоріч Lviv IT Arena виходить на якісно новий рівень. Це помітно у візуальному стилі конференції, водночас, розширюється географія та тематичне охоплення заходу. Це означає, що цього року на гостей чекатиме ще більше цікавих доповідей від легендарних спікерів зі світовим іменем».

Якщо ви хочете бути у курсі головних тенденцій та новинок світу ІТ – не пропустіть LvivITArena 2015 у жовтні. Продаж квитків та усі новини конференції – на сайті itarena.lviv.ua

Організатори події: Львівський ІТ Кластер, ІТ-компанія Eleks, Бізнес-інкубатор StartupDepot, Львівська ІТ Школа ( LITS), Спільнота спеціалістів у сфері інформаційної безпеки (WISC), Спільнота розробників Google (GDG Lviv).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ