Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львів, Київ та Краків підписали протокол намірів про співпрацю до Євро-2012

Вчора представники трьох міст - Львова, Кракова та Києва підписали протокол намірів, який стосується підготовки та проведення чемпіонату Євро-2012. Протокол про наміри між містами підписали мер Києва Леонід Черновецький, президент Кракова Яцек Майхровський і заступник міського голови з питань підготовки до Євро-2012 Олександр Жаріков. Про це „Гал-info” повідомили у прес-службі ЛМР.
 Олександр Жаріков зазначив: „Львів та Київ є основними приймаючими містами проведення Євро-2012, Краків – запасним, але це не завадить нам обмінюватись досвідом. Предметом протоколу визначено рамкові принципи взаємодії сторін у сфері підготовки організації фінальних змагань Чемпіонату Європи з футболу. Сторони повинні працювати для вироблення спільних дій та обмінюватись досвідом у сферах реклами, громадської безпеки, комунікації, організації волонтерів, реалізації інвестиційних процесів з врахуванням здобуття зовнішніх джерел фінансування. Ми обмінялись думками з польськими колегами щодо перспектив підготовки, зокрема досвідом, який є у Польщі щодо законодавчої бази”.
У протоколі задекларовано, що сторони будуть обмінюватись інформацією, що стосується планів робіт та досвідом організацій, які беруть участь у підготовці чемпіонату, а також створять відповідні канали обміну інформацією.            
Ініціатором підписання цього протоколу виступила міська рада Кракова.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ