Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

«Львів має розказати свою історію світові», - експерт з Уельсу

«Львів має величезну і дуже цікаву історію, що складається з тисячі маленьких історій, які має кожна вулиця міста, і її вартує розказати світові», -таку думку висловив директор департаменту маркетингу Генеральної асамблеї Уельсу Роджер Прайд під час конференції «Перемагай з Левом!». Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Коли мене запросили сюди, я не знав про Львів взагалі. Але я знав дуже багато людей, які були захоплені Львовом. Я одразу зрозумів, що Львів має дуже багату історію і я впевнений, що Львів має розказати свою історію всьому світові. Є два великі виклики, що Львів їх має втілити: по-перше, розказати свою історію світу, зробити Львів містом, що виділяється серед інших, щоб туристи були зацікавлені приїхати сюди.

І по-друге, втілити цю історію у життя, щоб гості міста могли відчути, пережити цю історію. Львівські будинки та споруди побачили дуже багато змін, якісь з них були хороші, деякі погані, і ось про це ви маєте розказати світу, саме цим привабити туристів. Львів – це місто, яке має збирати людей разом. Є ще одна дуже важлива річ, яку треба зробити – розвинути бренд міста. За моїми відчуттями та моїм досвідом бренд міста має базуватись на дуже міцних ідеях», - зазначив Роджер Прайд.

Нагадаємо, у Львові завершується триденна друга львівська туристична конференція «Перемагай з Левом». Темою цьогорічної конференції є «Туризм. Співпраця як запорука успіху та перемоги».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ