Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львів небезпечний для львів'ян і туристів

Львів небезпечний для львів'ян і туристів. На вулицях Львова людей грабують серед білого дня. Сьогодні, 8 грудня, в редакцію Гал-інфо звернулася львів'янка яку пограбували серед білого дня в самісінькому центрі Львова.

"Десь близько 10.20 я йшла по проспекту Свободи, коли я проходила повз Львівську оперу, то відчула, як хтось шарпнув мене за рюкзак, який я несла через одне плече. Я одразу повернулася і взяла рюкзак в руки. Замок на ньому був розстебнутий і я побачила, що внутрішня кишеня теж розстебнута і там пусто. Вкрали все що було у внутрішній кишені. Кредитні і дисконтні картки, гроші. Добре, що мобільний телефон і документи були на дні рюкзака, і до них не добрались. Саме цікаве, що хоч я одразу і повернулась, то зовсім поруч нікого не було. Не було ніякого скупчення людей. Мені здався підозрілим один чоловік, я його догнала так він заявив що нічого не знає, навіть посвідчення пенсіонера МВС показав і сказав викликати поліцію", - зазначила в коментарі Гал-інфо пані Люба.

"Я одразу зателефонувала в банк щоб заблокувати картки. І пішла писати заяву в поліцію на вул.Мартовича. Саме сумне, що поки я пройшла від оперного театру, через весь проспект Свободи, проспект Шевченка до відділу поліції, то не побачила жодного поліцейського. Зазначу, що заяву в мене прийняли одразу без жодних зауважень", - додала Люба.

Зазначимо, що вчора про про подібний випадок розповіла на своїй Facebook сторінці львівська журналістка Світлана Радішевська.

"Ну розумію я, коли гаманці витягують з сумок, телефони. А от косметичку то навіщо? І це навіть не в транспорті, а просто на вулиці влізли в рюкзак", - писала Світлана.

Нагадаємо, що у Львові на проспекті Свободи стартує "Львівський ярмарок", під час всіх зимових свят там очікується велика кількість людей. Схоже, що попри нездатність поліції навести лад у місті, львів'янам самим необхідно більш активно дбати про свою безпеку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ