Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів. Офіційні подробиці щодо інциденту із вагітною жінкою-водієм

1/2
​Опубліковуємо подробиці інциденту, який відбувся 17 листопада в населеному пункті Зубра близько 23 години, у зв‘язку з резонансом, якого набула подія, - прес-служба Патрульної поліції Львова.

Вагітна львів`янка розповіла про брутальне ставлення з боку патрульних

Екіпаж патрульної поліції помітив автомобіль Peugeot 308 з непрацюючим ближнім світлом фар. Інспектори зупинили транспортний засіб для перевірки. Водій повідомила, що не зауважила несправність, яку на місці усунути не було можливості.

Під час спілкування у неї виявили ознаки алкогольного сп‘яніння. Коли зайшла мова про перевірку, жінка сказала, що вагітна і захотіла поскаржитися на патрульних за усіма можливими номерами. Згодом, погодилася пройти перевірку на драгері. Допоки зупиняли свідків, сказала, що від розмови їй стало погано і зателефонувала до чоловіка, викликавши його на місце події.

Перевірку на драгері, жінка так і не пройшла, хоч свідків і залучали двічі. Попри наявність мобільного телефону як у водія та і її колеги, вони почали просити поліцейського зателефонувати до швидкої допомоги. Жінки відреагували на зауваження інспектора, що у руках вони тримають телефони і краще зможуть сповістити медиків про стан вагітної та самостійно викликали швидку допомогу.

Після приїзду лікарів на місце події, жінку посадили в автомобіль швидкої допомоги. Лікар зачинив двері і не допустив в середину патрульного. Згодом, лікар повідомив, що водій потребує госпіталізації. Її забрали до одного з медичних закладів Львова, проте вона самовільно його залишила вже менше ніж за дві години. Аналіз на вміст етанолу в крові так і не провели.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ