Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів охопить транспортний колапс. Мешканців просять готуватися

Львів’янам варто приготуватися до транспортного колапсу, який охопить місто у перші дні вересня. Про це пишуть активісти громадської організації «Зручне місто» на своїй сторінці у Фейсбук.
Фото умовне, eveningkiev.com

«1 вересня, коли тисячі школярів та студентів підуть в навчальні заклади, а також зі своїми батьками підуть на урочистості з нагоди Дня знань, ми очікуємо початок транспортного колапсу в місті», - інформують вони.

За інформацією ГО За якісний транспорт, сьогодні, 31 серпня на маршрути не виїхали 236 автобусів, а керівник цієї громадської організації, Святослав Товстига, застерігає, що від суботи відбудеться скорочення приміських маршрутів до автостанцій на в’їзді в місто та прогнозує пік колапсу на понеділок, 4 вересня.

Відтак, активісти просять пасажирів заздалегідь подбати про способи добирання, щоб не зіпсувати собі свято. Автобуси будуть переповнені, надмірна кількість приватних авто спричинить затори на дорогах.

«Керівництво ГО «Зручне місто» закликає ЛКП "Львівелектротранс" випустити на міські тролейбусні та трамвайні маршрути додатковий рухомий склад, щоб забезпечити потреби пасажирів. Просимо також мера міста Андрія Садового втрутитись в ситуацію і не допустити чергового транспортного колапсу», - йдеться в повідомленні. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ