Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львів отримав бюджет на 2017 рік

Сьогодні, 10 листопада, Рада ухвалила міський бюджет Львова на 2017 рік. Як підкреслив міський голова Львова Андрій Садовий, це вперше за дуже багато років Рада прийняла бюджет вчасно, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Дохідна та видаткова частини становлять 5 млрд 400 млн грн. Після того, коли держава затвердить бюджет, ми будемо мати ще додаткові кошти на субвенції, будемо це все коригувати. Приємно, що зараз усі департаменти та управління можуть нормально і системно працювати. Цьогоріч у грудні ми також приймемо бюджет розвитку. Будемо включатись в тендерну процедуру, щоб наступного року зробити максимально великий об’єм робіт, і щоб мешканці мали комфортне життя», - зазначив Андрій Садовий.

Під час обговорення у сам проект ухвали вносились зміни. Зокрема, за пропозицією депутата Григорія Козловського, 30 млн грн зняли з фінансування комунальних стомалогічних поліклінік, залишивши 9 млн грн. Цю пропозицію Рада підтримала. Також депутати запропонували додати 570 тис. грн на УДЮМКи.

Ознайомитись із показниками бюджету можна у вкладенні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ