Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів працюватиме з неурядовими організаціями ЄС для посилення безпеки у місті

Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з представниками громади міста, аби прозвітувати за роботу у 2016 році. Зустріч відбулась на території компанії SoftServe. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Мер коротко розповів про роботу міської ради у різних напрямках життєдіяльності міста, відповідно до прописаних у програмі «Львів 2020» планів. Зокрема, міський голова зазначив, що Львів працюватиме з Європейським інвестиційним банком та неурядовими організаціями ЄС для посилення безпеки у місті.

«Крім коштів, які ми маємо отримати від ЄІБ на інфраструктуру, велика частина коштів піде на питання безпеки у місті: пішохідні переходи, світлофорні об’єкти. Моя мета – щоб ми вийшли на позицію нульової смертності на дорогах у Львові. Це дуже і дуже важливо. І Банк це радо вітає. Ми маємо також підтримку різних неурядових організацій, різних грантових організацій Європейського союзу. Я також думаю, що ми повинні показувати приклад для всієї України», - зазначив міський голова Андрій Садовий.

Нагадаємо, в цьому році у місті освітлено близько 200 пішохідних переходів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ