Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів продовжують забудовувати: рішення виконкому

Сьогодні, 15 вересня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради було затверджено ряд рішень у сфері містобудування. Три проекти рішень виконавчий комітет не підтримав, а розгляд ще одного було перенесено для детальнішого вивчення. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Отож, виконавчий комітет ЛМР затвердив ряд рішень у сфері містобудування:

Про затвердження детального плану території у районі вул. Пасічної, 25-39 (корегування червоних ліній).

Про затвердження детального плану території, обмеженої вул. Т. Шевченка, вул. Професора І. Ковалика, залізничною колією.
Про розроблення детального плану території у районі вул. М. Залізняка.
Про розроблення детального плану території у районі садово-городнього кооперативу «Хімік» в урочищі Клепарів (проголосовано з поправками).
Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 18.08.2017 № 744.
Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію комунальним підприємством ЛКП «Спортресурс» спортивного комплексу на вул. Кастелівці, 8.
Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію УДЮМК Франківського району приміщень УДЮМК (Франківський район) на вул. Науковій, 29.
Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію ТзОВ «Чехович» існуючої будівлі на вул. Данила Апостола, 14-А з пристосуванням для потреб підприємства обсмажування кави.
Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію гр. Барщовським Т. Я. нежитлової будівлі у житловий комплекс з вбудованими та прибудованими приміщеннями комерційного та громадського призначення, підземним паркінгом на вул. Любінській, 93.
Про відмову гр. гр. Мочайлову Л. І., Круткевич Л. С., Круткевичу В. О. у наданні містобудівних умов та обмежень на реконструкцію житлового будинку на вул. Бориса Тена, 5-А.
Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ «Провесінь-Ю. М. М.» міні-ринку з підземним паркінгом на вул. Личаківській, 201.

Члени виконавчого комітету не підтримали такі питання:

Про скасування наказу директора департаменту містобудування від 10.08.2012 № 121.
Про скасування наказу директора департаменту містобудування від 08.10.2012 № 164
Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво гр. Ножкіним В. В. магазину непродовольчих товарів на вул. Є. Патона, 33-А.

Розгляд ще одного питання було перенесено для детальнішого вивчення. Йдеться про рішення «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво гр. гр. Волинцем В. А. та Наконечним Д. Р. багатоквартирного житлового будинку на вул. Очеретяній».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ