Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львів приймає змагання зі стрільби з лука «Золота осінь-2017»

Упродовж 11-16 вересня у Львові відбудуться 54-і Міжнародні змагання зі стрільби з лука «Золота осінь 2017», повідомили в управлінні фізичної культури і спорту Львівської ОДА.

Цьогорічні змагання присвячені 60-річчю заснування Львівської обласної федерації стрільби з лука, що була утворена 1957 року у місті Львові та з якої почалося відродження спортивної стрільби з лука в Україні.

Цей турнір є одним з найдавніших спортивних турнірів, який від 1964 року проводиться саме у Львові і є одним із найпрестижніших турнірів Європи та України зі стрільби з лука.

Загалом Львів для стрільби з лука є історичним містом, саме тут у 1931 році було створено Міжнародну федерацію стрільби з лука (FITA). Саме у Львові відбувся і перший чемпіонат світу, саме у Львові народилася, мешкає, вчиться, працює найбільша кількість лучників України, чиї імена назавжди залишилися в історії цього виду спорту, як чемпіонів та рекордсменів світу та Європи ще з часів, коли стрільба з лука робила перші кроки на світовій арені.

Урочисте відкриття змагань відбудеться 12 вересня 2017 року о 13.30 на стадіоні навчально-спортивної бази обласної організації ФСТ «Динамо» за адресою: Львів, вул. В. Янева, 10.

Організаційний комітет: Міністерство молоді та спорту України, Львівська міська рада, Федерація стрільби з лука України, управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА, відділення НОК України у Львівській області, управління молоді та спорту Львівської міської ради, Львівська обласна федерація стрільби з лука, обласна організація ФСТ «Динамо» України.

Для участі у змаганнях «Золота осінь-2017» очікується понад 250 лучників, що представлятимуть команди: Білорусії, Ізраїлю, Польщі, Туреччини та збірні 10 областей України та м. Києва.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ