Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Львів прийматиме 12 фестиваль «JazzBez»

7-16 грудня у Львівській Філармонії пройде 12«JazzBez» в рамках кампанії проти ксенофобії «Мистецтво толерантності», повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Міжнародний фестиваль«JazzBez» – це найбільший музичний українсько-польський проект, центром якого є Львів. Транскордонний джазовий марафон щороку єднає довколадесятки музикантів і організаторів та тисячі слухачів різних міст України та Польщі. 

«Це один із вагомих транскордонних музичних проектів у Східній Європі та надзвичайне явище для України. Родзинкою фестивалю є поєднання в рамках одного фестивалю максимальної кількості джазових стилів: свінг, ф’южн, бі-боп, джаз-рок, фанк, кул, фрі-джаз.

Щороку «JazzBez» збирає близько десяти тисяч відвідувачів у різних містах. Щодо Львова, то на фестиваль приїжджають сотні туристів із різних міст України та з-за кордону. Варто зауважити, що це здебільшого музиканти, студенти, митці та інтелігенція», - розповідають організатори.

Вартість квитків 60-120 грн, як і щороку «JazzBez» надає знижку 50% на квитки для студентів, членів «Джазклубу Львів», «Етноклубу Набутків» та фотоклубу Ч.Б. 5x5.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ