Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львів прийматиме фінал Чемпіонату України з флорболу

Як повідомили Гал-інфо в прес-службі Львівської міської ради, Львів прийматиме фінал Чемпіонату України з флорболу.

Цими вихідними, 28-30 квітня, у СК «Галичина» Львів буде спостерігати за боротьбою кращих з кращих, тих, хто дійшли до останніх етапів боротьби через перемоги у регулярних флорбольних турнірах. Цього року Львів вперше прийматиме плей-офф одразу у трьох категоріях. Загалом у Західну столицю України з’їдуться 16 найкращих команд з усіх куточків країни. Захід проводиться за підтримки Львівського управління сім’ї молоді та спорту.

У регулярному чемпіонаті наша команда отримала перемогу у 12 з 12 матчів, і є головним фаворитом цього сезону. У суботу, 29 квітня, у півфіналі Львів гратиме з тернопільським «Штормом». У випадку перемоги, в неділю о 19.00 буде найяскравіша флорбольна битва сезону 2016/2017.

Роман Лозинський, голова Львівської обласної флорбольної федерації розповів: «Цей сезон став особливим для флорболістів Львова та всієї області. Цього року ми лідируємо у флорбольному житті України, і ця динаміка не може не тішити. Приємно, що професійно зростають як дитячі команди, так і старші категорії, і завдяки цьому, маємо успішні яскраві результати. Флорбол розширює свої межі по всій країні. Якщо ж говорити про Львівську область, то, до прикладу, у Новому Роздолі – це єдиний вид спорту, який не втратив у кількості спортсменів за останні сім років, а навпаки значно збільшив ряди флорболістів. А Новояворівськ нещодавно виборов одразу дві золоті медалі серед юніорів».

Запрошують всіх охочих на фінальні матчі Чемпіонату України з флорболу 28-30 квітня в СК «Галичина» з 8 до 22:00. Вхід вільний.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ