Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львів прийме перший етап Чемпіонату України з дріфту

5 червня на майданчику стадіону «Арена Львів» Вінницька обласна федерація драгрейсингу та дріфту (VFDD), за підтримки Автомобільної федерації України(FAU) та управління молоді, сім’ї та спорту міста Львова, проводить перший етап Чемпіонату України під офіційною назвою «Belshina Drift Championship of Ukraine», повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На чемпіонаті львів’яни вперше можуть побачити дріфт автомобілі потужністю до 1000 кінських сил та нові дріфт проекти.

В Чемпіонаті візьме участь низка легендарних топ-пілотів України: Олександр Грінчук – атлет RedBull, триразовий чемпіон України з дріфтингу, Денис Лісічонок – переможець Української дріфт серії, Віталій Лютий – призер етапів Чемпіонату України з дріфтингу, Дмитро Іллюк - чемпіон Східноєвропейської Дріфт Серії (EEDC), чемпіон України з дріфтингу. Разом з ними за перемогу поборються нові молоді спортсмени автомобільного спорту.

Також для глядачів організатори передбачили низку цікавих заходів - це розіграші квитків та подарунків, окрема шоу-програма між заїздами, автограф сесія з пілотами та багато іншого.

«Топ-пілотам не дадуть спочивати на лаврах молоді спортсмени, які ще не підіймались на подіум, але мають  велике бажання та готують нову потужну техніку задля того, щоб поборотися за найкращі місця. Якщо ви прагнете нових вражень для себе та родини, то кращого місця для проведення вихідних не знайти. Тому що тільки тут автівки до 1000 кінських сил будуть спалювати нові покришки за лічені секунди. Тільки тут понад 20 пілотів змагатимуться за звання кращого, та не шкодуватимуть ні сил, ні авто, які коштують до 100000 доларів. Тому що стільки адреналіну, напруження, шаленої боротьби, розбитих спортивних машин, неймовірного спортивного шоу ви більше ніде не побачите. Покажіть своїм дітям яскраве свято під назвою BELSHINA DRIFT CHAMPIONSHIP OF UKRAINE 2016», - зазначив Андрій Гальчинський, організатор Чемпіонату під офіційною назвою «Belshina Drift Championship of Ukraine», президент Вінницької обласної федерація драгрейсингу та дріфту.

Для дітей до 10 років вхід на Чемпіонат безкоштовний, вхід для дорослих - за квитками. Більше інформації щодо чемпіонату можна отримати на офіційному сайті змагань www.driftukraine.com та на офіційні сторінці у фейсбук https://www.facebook.com/drift.champ.ukraine/?fref=ts

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ