Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Львів спільно з експертами УЄФА розпочинає втілювати транспортну концепцію УЄФА ЄВРО 2012

У рамках підготовки до УЄФА ЄВРО 2012™ експерти УЄФА з питань транспорту Стефано Монеллі та менеджер УЄФА по Україні Бо Содстрьом презентували у Львові впровадження системи моніторингу операційного планування транспортної концепції приймаючих міст. Про це йшлося на робочій зустрічі, яка відбулася вчора, 29 квітня, за участю представників департаменту «ЄВРО 2012» Львівської міської ради, МОК «ЄВРО 2012 Україна», міського управління транспорту, державної автоінспекції, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

УЄФА розділила підготовку транспортної інфраструктури у всіх приймаючих містах на чотири фази: підготовка містами Досьє-Заявки, експертиза транспортної інфраструктури – огляд пропонованих проектів експертами УЄФА та їх оцінювання з точки зору реалістичності реалізації, розробка містами планів мобільності, впровадження операційної діяльності та, остання – моніторинг.

 

«Представлена сьогодні система моніторингу міст чи Transport Tracker System, - це важливий етап перед впровадженням операційного планування транспортної концепції Львова. Як і у кожному з напрямків – ми перейшли до етапу самої організації турніру. Система моніторингу визначає повний узгоджений перелік завдань, витрати, джерела фінансування та ключові точки для кожного із визначених завдань» - прокоментував директор департаменту «ЄВРО 2012» Львівської міської ради Олег Засадний.

 

«Система моніторингу  – інструмент для забезпечення функціонування транспорту та транспортного обслуговування УЄФА ЄВРО 2012™ у Львові. Ми задоволені розробленою транспортною концепцією Львова та готовністю запропонувати якісні транспортні рішення вже сьогодні», -  розповів експерт УЄФА з питань транспорту Стефано Монеллі.

 

До системи моніторингу увійдуть: загальні напрямки у місті – управління транспортом на період турніру та транспортна інфраструктура міста взагалі,  операційні компоненти транспортного обслуговування УЄФА ЄВРО 2012™ - організація та управління транспортним забезпеченням стадіону («останній кілометр»), транспортно-пересадочний вузол в аеропорту та транспортні сполучення: аеропорт – центр, аеропорт – стадіон, а також управління транспортом у спеціальних зонах – сполучення віддаленого розміщення, допоміжного аеропорту та приймаючого міста і, звичайно, транспортне забезпечення фан-зони.

 

За словами начальника відділу з питань громадського транспорту МОК «ЄВРО 2012 Україна» Олександр Красноштана, зазначені транспортні рішення приймаючі міста повинні затвердити з УЄФА до середини червня 2010 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ