Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів співпрацюватиме з французьким містом Коломбо

У Львівській міській раді відбулася зустріч представників влади міста та французької делегації з міста Коломбо. Під час зустрічі було прийняте рішення розробити угоду про співпрацю між Львівською міською радою та мерією міста Коломбо, -- повідомляє преc-служба Львівської міської ради.
Як повідомив голова постійної депутатської комісії медицини, освіти, науки і соціального захисту Володимир Оверко, серед членів французької делегації була уродженка з Галичини, яка планує створити у французькому місті Коломбо «Галицький центр» та залучити до співпраці дитячі творчі колективи та спеціалізовані школи, де вивчають французьку мову.
«Представники французької делегації відвідали школу №37 з поглибленим вивченням французької мови. Вони були вражені рівнем знань французької мови та творчою обдарованістю львівських учнів. Адже діти подарували французькій делегації творчий вечір, на якому вони розповідали вірші та співали пісні виключно французькою мовою. Тож французи висловили сподівання щодо плідної співпраці у майбутньому», - зазначив Оверко.
 
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ