Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Львів віддав лише "сміттєву" частку "Львівспецкомунтрансу"

Сьогодні, 20 липня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати внесли зміни до ухвали «Про організацію вивезення ТПВ у Львові на період до 30.06.2019», чим передали Львівській ОДА філію №1 ЛКП «Транспортна фірма «Львівспецкомунтранс» до 2019 року. "За" проголосувало 37 депутатів, передає кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

Відповідно депутати передали філію №1 ЛКП «Транспортна фірма «Львівспецкомунтранс» у порядку організації тимчасового управління Львівській ОДА на період до 30 червня 2019 року, умови якого визначаються окремим договором між Львівською міською радою та Львівською ОДА у частині вивезення твердих побутових відходів з адміністративної території Львова.

Своєю чергою Львівська ОДА повинна у термін до п’ятого числа кожного місяця надавати Львівській міській раді деталізований звіт про використання субвенції із зазначенням розміру та статей витрат та наданням копій підтверджуючих документів.

Перед голосуванням міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що це зміни які потрібно прийняти на вимогу обласної влади.

Як зазначив заступник міського голови Львова Сергій Бабак йдеться по передачу лише філії №1 ЛКП «Транспортна фірма «Львівспецкомунтранс», яка займається лише вивозом сміття.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ