Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львів відвідає відомий стигматик з Італії брат Ілля Катальдо

В суботу ввечері до Львова прибуде брат Ілля Катальдо з Кальві (Італія), який уже впродовж десятиліть щороку у Страсний Тиждень фізично відчуває Страсті Христові, про що свідчать стигмати – рани розп’ятого Спасителя, які щоп’ятниці відкриваються у нього на руках, ногах і боці, -прес-служба Львівської міської радм.

У суботу ввечері (14 жовтня) стигматик з Італії брат Ілля Катальдо прибуде до Львова. Наступного дня, у неділю, 15 жовтня, у храмі Воскресіння ГНІХ УГКЦ (вул. Городоцька, 319 а) і об 11.00 та 13.00 год. відбуватимуться Божественні Літургії за участю брата Іллі, а з 14.30 год. у храмі брат Ілля  прийматиме людей.

У понеділок, 16 жовтня, передбачена зустріч брата Іллі із Митрополитом Ігорем та Архієпископом Мечиславом Мокшицьким.

У вівторок та середу (17-18 жовтня) у храмі Воскресіння ГНІХ УГКЦ (вул. Городоцька, 319 а) о 9.00 год. триватимуть Божественні Літургії за участю брата Іллі, а з 10.30 год. у храмі брат Ілля  прийматиме людей.

Зазначимо, що муки стигматика знято на відео, а ченця неодноразово оглядали лікарі, які підтвердили його здоровий глузд і надприродний характер ран. Щодо офіційного ставлення Церкви до стигматів брата Іллі, то наразі вона ні не визнає, ні не заперечує цього, а спостерігає за його діяльністю.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ