Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів відвідав Генеральний Настоятель Салезіянського Згромадження

З 29 по 31 липня 2006 року тривав візит Генерального Настоятеля Салезіянського Згромадження о. Паскуаля Чавец до України — повідомляє прес-секретаріат Глави УГКЦ.

о. Паскуаль відвідав усі Салезіянські місця у Львові: спільноту Віцепровінції Марії Помічниці християн, що при церкві Покрови Пресвятої Богородиці; молодіжний навчальний центр Дон Боско; Ліцей ім. Климентія Шептицького.
Крім того, він мав нагоду відслужити Божественні Літургії для співбратів-салезіян східного обряду і звернутися до них з батьківським словом. Отець-настоятель 30 липня співслужив Святу Літургію з кир Андрієм Сапеляком, єпископом-емеритом, та Кир Богданом Дзюрахом, Єпископом-помічником Київським, за участі дітей та молоді, багатьох Вищих Настоятелів та Настоятельок Згромаджень, представників влади.
Згодом Генеральний Настоятель Салезіянського Згромадження зустрівся з різними групами, які належать до Салезіянської Родини: Асоціацією Салезіянських співпрацівників, викладачів салезіянських шкіл, їх учнів, аніматорів, сестер-салезіянок та братів-салезіян.
Отець Паскуаль наголосив на вихованні дітей і молоді як добрих християн та чесних громадян, щоб наслідувати таким чином св. Івана Боско, який посвятив все своє життя євангельському вихованню дітей і молоді.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ