Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів відзначить найкращих кельнерів

Щорічно 21 травня Львівська міська рада спільно з Гільдією рестораторів Львова організовує низку заходів з нагоди святкування Дня кельнера. Цьогоріч до організації святкування долучилися також Львівський туристичний альянс, Клуб галицької кухні та Галицька Школа Гостинності, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, 21 травня заплановано:

- урочисте відзначення найкращих кельнерів керівниками закладів (на їхній власний розсуд) та нагородження їх грамотами від директора департаменту економічної політики Львівської міськради;

- бліц-семінар від Галицької Школи Гостинності на тему: «Продажі у ресторані»;

- «Кельнер-паті» у нічному клубі «Метро» (вул. Зелена,14).

Особливістю цьогорічного Дня кельнера є те, що офіціантами в ресторанах Львова працюватимуть не лише власники закладів, а й зірки шоу-бізнесу, теле- та радіоведучі.

Гасло заходу: «Подаруй кельнеру квітку!».

Мета святкувань полягає у підвищенні престижу професії офіціантів та спонуканні молоді до навчання цій професії.

Заявки на відзначення найкращих кельнерів можна подавати  до 15:00 год. 16 травня включно у відділі економічного розвитку управління економіки департаменту економічної політики (пл. Ринок, 1, каб. 429; [email protected]; тел.: 297-57-64, факс 235-42-26).

Нагадуємо, нагородження відбудеться 21 травня 2014 року о 12:00 год. у великій сесійній залі Львівської міської ради (к. 202).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ