Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львів вступив до Львівського регіонального відділення Асоціації міст України

Сьогодні, 16 листопада, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати проголосували за вступ Львова в Львівське регіональне відділення Асоціації міст України Добровільного об’єднання органів місцевого самоврядування. «За» проголосувало 47 депутатів, передає кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

Як сказано в ухвалі, враховуючи необхідність більш тісної взаємодії та співпраці з містами та територіальними громадами Львівської області у реалізації прав та захисту своїх повноважень, раціонального поєднання місцевих та державних інтересів соціального і економічного розвитку, координації їх діяльності, міська рада ухвалила вступити до Львівського регіонального відділення Асоціації міст України Добровільного об’єднання органів місцевого самоврядування.

Виконавчий комітет Львівської міської ради має передбачати у міському бюджеті Львова на відповідний бюджетний період кошти на оплату членських внесків до Львівського регіонального відділення Асоціації міст України Добровільного об’єднання органів місцевого самоврядування.

У пояснювальній записці сказано, що Львівське регіональне відділення Асоціації міст України (Львівське РВ АМУ) Добровільного об’єднання органів місцевого самоврядування є неприбутковою, недержавною громадською організацією, що діє згідно Конституції України, Закону України «Про громадські об’єднання» та Закону України «Про асоціації міст України».

Членами Львівського РВ АМУ є 41 місто Львівської області та 5 селищ міського типу. Львівське РВ АМУ координує дії органів місцевого самоврядування Львівщини, спрямованих на захист та розвиток повноважень і інтересів органів місцевого самоврядування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ