Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів виділить гроші на снігоприбиральну техніку, яку не зміг купити торік

Після прийняття бюджету на 2014 рік на сесії, яку планують в четвер, 6 лютого, комунальники знову подадуть платіжні доручення на нову техніку, яку не закупили у минулому році у зв’язку із затримками коштів у держказначействі, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Ми сьогодні суттєво відчуваємо брак тієї техніки, яку ми вирішили купити в минулому році, на яку передбачили кошти, але їх казначейство не проплатило. Тому зараз дуже важливо, щоб ми в четвер нормально провели пленарне засідання, прийняли бюджет, що дасть можливість знову подати платіжки в казначейство, щоб ця техніка поступила. Це сучасна техніка, а та, яка є, вичерпала себе. Звичайно, працівники стараються тримати її в нормальному стані, але це дуже складно – ресурси виділяються більші, ефективність їх є менша.

Думаю, на вихідні не очікується великих снігопадів, тому вся увага буде зосереджена на маленьких вуличках, щоб привести їх до пуття і з понеділка буде вже краща ситуація», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, у 2013 році у бюджеті розвитку передбачили понад 18 млн грн. на закупівлю 35 одиниць техніки та 2 одиниць обладнання для прибирання вулиць міста. Минулого року місто отримало лише 8 одиниць нової техніки. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ