Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львів викупить за 40,5 млн грн недобудований в центрі міста готель

Депутати Львівської міської ради погодили укладення договору купівлі-продажу частки, яка становить сто відсотків статутного капіталу ТзОВ «Львівські традиції», між ТзОВ «Інвестиційна компанія «Заграва» та Львівським комунальним підприємством «Агенція ресурсів Львівської міської ради». «За» таке рішення сьогодні, 8 червня, під час засідання сесії проголосував 41 депутат, передає кореспондент Гал-інфо.
Фото - Вголос.

Депутати дали згоду на купівлю «Агенцією ресурсів Львівської міської ради» об’єкту незавершеного будівництва готелю за адресою: Львів, вул. І.Федорова, 23, 28, що зареєстрований за ТзОВ «Львівські традиції».

Директор юридичного департаменту ЛМР Гелена Пайонкевич пояснила, що таким чином власником незакінченого будівництва буде територіальна громада Львова.

Ухвала визначає істотні умови договору купівлі-продажу. Ціна об’єкта продажу: 40 млн. 500 тис. грн. 00 коп.

Дата проведення остаточних розрахунків: до 18 год. 00 хв. 30.06.2017.

В інформаційній довідці вказано, що відповідно до мирової угоди від 27.10.2016 року укладеної між ТОВ «Українські інвестиційні системи» та Львівською міською радою у справі № 910/282297/14 Сторони (ТОВ «Українські інвестиційні системи» та Львівська міська рада) зобов’язуються укласти договір купівлі-продажу незавершеного будівництва (або майнових прав на об’єкт незавершеного будівництва), що знаходиться за адресою: м.Львів, вул. І.Федорова, 23,28.

Згідно із даними, розміщеними в Єдиному державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, право власності на об’єкт незавершеного будівництва, за адресою: м.Львів, вул.І.Федорова, 23,28 зареєстровано за товариством з обмеженою відповідальністю «Львівські традиції».

Підставою виникнення права власності вказано – розподільчий баланс виділення з ТОВ «Українські інвестиційні системи» ТОВ «Львівські традиції» станом на 10.05.2017 року та акт приймання-передачі нерухомого майна, у зв’язку із реорганізацією товариства  шляхом виділення від 10.05.2017 року.

Стаття 167 Господарського кодексу України встановлює, що корпоративні права – це права особи, частка якої визначається у статутному капіталі (майні) господарської організації, що включають правомочності на участь цієї особи в управлінні господарською організацією, отримання певної частки прибутку (дивідендів) даної організації та активів у разі ліквідації останньої відповідно до закону, а також інші правомочності, передбачені законом та статутними документами.

Враховуючи викладене, на виконання умов мирової угоди від 27.10.2016 року укладеної між ТОВ «Українські інвестиційні системи» та Львівською міською радою у справі № 910/282297/14, вважаємо за доцільне прийняти ухвалу Львівської міської ради «Про укладення договору купівлі-продажу».

Додамо, що чотиризірковий готель на вул. І.Федорова, 23,28 мали збудувати ще до Євро-2012

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ