Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів засипає снігом: обіцяють, що вночі буде 76 снігоприбиральних машин

У зв’язку з інтенсивними опадами у вигляді снігу, у місті в деяких районах вже працює снігоприбиральна техніку. В першу чергу, посипають складні ділянки доріг – мости та підйоми. Вночі до роботи буде залучено 76 одиниць техніки. Про це повідомили в департаменті житлово-комунального господарства. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Всі машини є на чергуванні. Вже зараз деякі райони випустили піскосії, щоб підсипати складні ділянки доріг, особливо мости та підйоми. З 18 год до роботи буде залучено більше техніки. Якщо сніг продовжуватиме падати, залучатиме до роботи підмітальні машини. На чергуванні вночі буде 76 одиниць техніки. На нічний період буде інтенсивний режим роботи. З 22.00 год будуть працювати підмітальні машини, піскосії. Техніка працюватиме всю ніч», - розповіла Ірина Маруняк, директор департаменту житлово-комунального господарства.

У Личаківському районі зараз працює 6 піскосіїв. З 20.00 год до роботи буде залучено 6 піскосіїв, 4 трактори, 2 грейдери, 4 підмітальні машини, 1 навантажувач і 1 самоскид. 

У Галицькому районі зараз працює 3 піскосії. Вночі буде працювати 13 одиниць техніки. 

У Сихівському районі працює 4 піскосії, у Залізничному — 4. У Шевченківськомі районі зараз працює 6 піскорозкидувачів, вночі буде залучено до роботи 11 одиниць снігоприбиральної техніки. У Франківському районі в роботі зараз 4 піскосії. 

Як уточнили в ЛКП «Львівелектротранс»,  на лінії працює 57 трамваїв та 46 тролейбусів. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ