Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів змагатиметься за звання найчистішого та найспокійнішого міста

Львів побореться за першість у щорічному Всеукраїнському конкурсі «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку», повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Львів буде представлено в І категорії – місто з населенням понад 500 тисяч осіб. Для участі в конкурсі буде подано фотографії та короткі описи об’єктів, зданих в експлуатацію або вдосконалених протягом 2012 року за фінансової чи організаційної підтримки ЛМР.

«В 2013 році Львову дійсно є що показати. Беручи участь у конкурсі, ми передусім прагнемо показати системність змін в нашому місті, що завдячують низці гравців та процесів. Проведення чемпіонату Євро-2012 дозволило в рази прискорити розвиток міста, але не варто лише чемпіонату надавати ключову роль. Комплексна стратегія розвитку Львова вже другий рік дозволяє владі міста, бізнесу та мешканцям діяти узгоджено, визначивши одним з основних пріоритетів якість життя у місті. Не можемо оминути увагою і державні інвестиції, наприклад, побудову нового стадіону та аеропорту, а також іноземну грантову допомогу, зокрема багаторічну працю німецького товариства GIZ щодо розвитку центральної частини міста», - зазначила Олександра Сладкова, аналітик програми міжнародної діяльності Інституту міста.

Останній раз місто брало участь у конкурсі 2009 року, та посіло другу позицію, пропустивши вперед Донецьк. Можливість посісти призове місце допомогли нестандартність оформлення інформації, оскільки було подано фотографії арт-об’єктів, реставраційних робіт та фото з міських свят.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ