Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Всі кажуть: сміття зі Львова, а зверху моя візитка лежить, - Садовий

Сьогодні, 18 травня, під час засідання сесії Львівської міської ради міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що у Львові третина сміттєвих майданчиків є переповнена, передає кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

За словами Садового, деякі майданчики критично переповнені і там не вивозять сміття вже два-три і більше тижнів. 

"Це питання мало б бути врегульовано ще три тижні тому, коли підписали меморандум за участі віце-прем'єр-міністра Кістіона і голови Львівської ОДА", - сказав Садовий.

Він нагадав, що є 19 підписантів, але фактично сміття можуть вивозити лише по 3 містах, а це 80 тонн відходів гарантовано в межах Львівської області.

Садвоий наголосив, що усі машини зі сміттям мають бути обладнані GPS навігаторами, а на ЛКП "Збиранці" мають негайно встановити ваги.

"Це треба зробити для того, щоб облікувати ці відходи. Ті машини, які десь висипають сміття, хто це є? Усі кажуть, що сміття зі Львова, і там зверху моя візитка лежить", - сказав Садовий. 

Він заявив, що сьогодні Львів не має куди вивозити сміття.

"Насправді нам нема де везти. Листи, які ми готували на мерів міст, усі вернулись з негативною відповіддю. Іншого варіанту, як вивозити за межі області у нас немає", - сказав Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ