Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівавтодор консультуватиме австрійська компанія

Фото: Олена Ляхович
Фото: Олена Ляхович
Фото: Олена Ляхович
Фото: Олена Ляхович
Фото: Олена Ляхович
Фото: Олена Ляхович
1/3
Сьогодні, 15 листопада, ЛКП «Львівавтодор» підписав контракт з австрійською компанією-консультантом «iC consulenten».

Напередодні «Львівавтодор» оголосив тендер для того, щоб визначити консультанта у питаннях впровадження автоматизованої системи оплати проїзду (АСОП) у громадському транспорті. З трьох претендентів (Mott MacDonald – Великобританія, Egis - Франція, iC consulenten - Австрія) було обрано переможця – австрійців.

Уповноважений представник компанії «iC consulenten» Пітер Войцінгер пояснив, які обов’язки вони виконуватимуть впродовж трьох років: «По-перше, ми розробимо технічну специфікацію та архітектури систем АСОП. По-друге,  підготуємо тендерну документацію відповідно до правил ЄБРР. Також розробимо контракт на впровадження АСОП. І звісно ж, що контролюватимемо реалізацію проекту та тестування системи АСОП».

Е-квиток запрацює у Львові вже у 2018 році, - Львівавтодор

Директор «Львівавтодору» Олег Береза розповів, що переможець цього тендеру працює в Україні понад 10 років. Зокрема, працівники «iC consulenten» консультували «Укрзалізницю» щодо проекту «Бескидський тунель». Олег Береза додав: «Аналогічний проект АСОП впроваджують у Вінниці. На відмінну від нас, там вже відбувся перший етап відбору».

Додамо, що команда консультантів буде складатись з шести осіб: менеджер проекту, спеціаліст із впровадження системи АСОП, експерт із закупівель, юрист-консультант, спеціаліст ІТ, експерт з підтримки місцевої сертифікації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ