Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Львівелектротранс» отримав два нові трамваї

У трамвайне депо № 1, що на вулиці Городоцькій, 185 доправили два нові трисекційні трамваї «Електрон», повідомила прес-служба Львівської міської ради з посилання на ЛКП «Львівелектротранс».

«Ці трамваї готують для проведення тестування, оскільки СП «Електронтранс» не має власної випробувальної лінії. Для того, щоб наше підприємство прийняло ці трамваї на баланс, вони повинні пройти процедуру тестування і випробування, лише після цього можна буде вводити їх в експлуатацію із пасажирами», - сказав головний інженер ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Ковалів.

Як уже повідомлялося, цього року трамвайний парк ЛКП «Львівелектротранс» має поповнитися сімома новими низькопідлоговими трамваями, виробником яких є львівське СП «Електронтранс». Планується, що нові трамваї «Електрон» будуть курсувати на новій трамвайній лінії на Сихів.

Окрім силами ЛКП «Львівелектротранс» буде відновлено і модернізовано декілька старих трамваїв «Tatra KT4SU» чеського виробництва. Перший капітально-відновлений трамвай «Tatra KT4SU» № 1053 із початку липня курсує вулицями Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ