Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Львівелектротранс» потребує 90 водіїв

ЛКП «Львівелектротранс» потребує на роботу 90 водіїв – 30 осіб на трамваї та 60 осіб на тролейбуси. Загалом на балансі підприємства 209 одиниць рухомого складу. Торік силами підприємства вдалось капітально відремонтувати 5 трамваїв та 4 тролейбуси. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«За минулий рік ми придбали 9 нових трамваїв, 5 нових тролейбусів. Власними силами провели ремонт, за новою технологією, 5 трамваїв і 4 тролейбусів», - розповів Олексій Зварич, заступник директора з економічних питань ЛКП «Львівелектротранс».

«Мешканці Львова заслуговують на якісний транспорт і місто працює над тим, щоб закуповувати новий електротранспорт. «Львівелектротранс» має в себе на балансі 209 одиниць загального рухомого складу машин – це трамваї і тролейбуси. 86 одиниць є в справному стані, але завжди потребують якогось ремонту, хто середнього, хто капітального. Декілька трамваїв і тролейбусів вже пройшли капітальний ремонт», - розповів Олег Партика, в.о. начальника управління транспорту ЛМР.

«На сьогоднішній день брак водіїв по штатах тролейбусів – 60 осіб, трамваїв – 30 осіб. Тому заробітна плата повинна бути тим основним важливим чинником, який б привів людей на роботу у ЛКП «Львівелектротранс», - розповіла Марія Ванько, завідувач відділу соціально-економічного і правового захисту працівників Львівської обласної організації профспілки працівників ЖКГ.

«Місто знає і розуміє соціальну значущість послуг пасажирських перевезень на електротранспорті і робитиме все можливе, щоб забезпечити належне комфортне перевезення громадян та гостей міста», - зазначив в. о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Олександр Одинець.

Олександр Одинець додав, що для ефективності роботи ЛКП «Львівелектротранс», на підприємстві впроваджують заходи з енергоефективності, з організації виробництва. Важливим питанням є контроль оплати проїзду у транспорті, бо це має величезний вплив на кінцеву прибутковість підприємства.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ