Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Львівелектротранс» розбагатів на евакуатори

Сьогодні, 27 січня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення передати 4 автомобілі-евакуатори з балансу ЛКП «Муніципальна дружина» на баланс ЛКП «Львівелектротранс».

Як повідомив сьогодні, в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Володимир Олійник, ці евакуатори комунальне підприємство зможе використовувати у екстрених випадках – коли недобросовісні водії залишатимуть припарковані автомобілі на трамвайних коліях, що перешкоджатиме руху трамваїв.

«Часто мають місце випадки, коли в межах розташування трамвайних колій мешканці міста залишають без догляду та з порушеннями правил дорожнього руху автомобілі, що перешкоджає регулярному руху трамваїв та призводить до зриву у графіках руху транспорту», - зазначив Володимир Олійник.

Відтак, 4 евакуатори з балансу ЛКП «Муніципальна дружина» передано на баланс ЛКП «Львівелектротранс».

Загальна балансова вартість евакуаторів – 368581,75 грн.

«Зараз мова не йде про те, щоб на штрафмайданчик забрати людські автомашини, а про те, щоб гарантувати безпеку руху. Ці машини будуть переставлені так, щоб не заважати трамваю. Вже з понеділка буде здійснено передачу евакуаторів», - додав Володимир Олійник.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ