Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Львівелектротранс» заробив на рекламі 780 тис. грн

Як повідомив заступник директора з руху ЛКП «Львівелектротранс» Олег Білокурий, протягом 2011 року підприємство отримало 780 тис. грн від розміщення зовнішньої реклами на тролейбусах та трамваях. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«З підприємствами, які звертаються з пропозицією розміщення реклами на наших транспортних засобах, укладається відповідний договір. Реклама, яку пропонують розмістити на тролейбусах та трамваях, обов’язково має відповідати усім вимогам Закону України «Про рекламу». Після закінчення терміну дії договору, замовник має зняти усю рекламу з транспортного засобу та повернути йому первинний вигляд, тобто, почистити та пофарбувати. Якщо ж замовник не виконує умов договору, застосовуються штрафні санкції. Таких випадів минулого року було небагато.

Зазвичай, замовники розміщують рекламу на 1-2 транспортних засобах на термін до 1 року», - зазначив Олег Білокурий.

Комунальне підприємство «Львівелектротранс» діє на підставі Закону України «Про міський електротранспорт» від 29.06.04 р. № 1914- IУ, інших законодавчих актів України та на підставі Статуту (зі змінами та доповненнями), затвердженого начальником управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради, наказом № 20-У від 30.05.2005 р.

На балансі підприємства 122 трамваї, з них 17 потребують ремонту і знаходиться в депо №1. У середньому щодня із депо № 2 підприємство випускає на лінію 60 трамваїв.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ