Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

ЛЬВІВЩИНА. „ГАЛ-INFO”. 20.11.2007. Львівська, Тернопільська та Івано-Франківська області обмінюватимуться досвідом на семінарі-практикумі

У місті Червонограді (Львівська область) 22-24 листопада відбудеться перший міжобласний семінар-практикум з обміну досвідом роботи управлінь у справах сім’ї та молоді Львівської, Тернопільської та Івано-Франківської обласних адміністрацій. Про це „Гал-info” повідомили у прес-службі ЛОДА.
Такий захід відбудеться вперше у практиці співпраці обласних управлінь, які реалізовують молодіжну політику в областях. Серед учасників семінару будуть – всього дев’яносто осіб – начальники управлінь у справах сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації – Андрій Корнат, Тернопільської – Володимир Росоловський та Івано-Франківської – Олександра Метчева, представники районних відділів та секторів, які працюють у даній галузі та голови найдієвіших молодіжних громадських організацій областей. Також на захід запрошено представників Департаменту молодіжної політики Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту.
У програмі дводенного семінару-практикуму запланована зустріч представників молодіжної галузі Тернопільщини, Львівщини та Івано-Франківщини з головою Львівської облдержадміністрації Петром Олійником, після якої на учасників чекає екскурсія підземеллям Домініканського собору та зустріч з головою комісії УГКЦ у справах молоді отцем Йосифом Міляном.
Другий день семінару передбачає роботу секцій з таких важливих питань як розвиток молодіжного руху на засадах національно-патріотичного виховання молоді, формування здорового способу життя та профілактика негативних явищ у молодіжному середовищі, соціальна підтримка сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, після чого буде підписано угоду про співпрацю у соціалізації сімей та молоді.
Практику проведення семінарів-практикумів з обміну досвідом між обласними управліннями по роботі з молоддю управління у справах сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації планує продовжити у наступному році між Львівською, Чернівецькою, Чернігівською та Харківською областями.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ