Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

ЛЬВІВЩИНА. „ГАЛ-INFO”. 6.11.2007. До кінця року ДАІ збільшить кількість дорожніх патрулів у вихідні та святкові дні

На Львівщині третій тиждень у вихідні та святкові дні для дорожнього патрулювання ДАІ на дорогах працюють 70 відсотків особового складу для профілактики дорожньо-транспортних пригод. Такий робочий режим зберігатимуть до кінця року. Про це сьогодні у коментарі „Гал-info” повідомила прес-секретар ДАІ у Львівській області Світлана Добровольська.
„Рішення про посилення дорожньо-патрульної служби максимальною кількістю особового складу підрозділів Державтоінспекції у п`ятницю, вихідні та святкові дні ухвалено за ініціативою керівництва Міністерства внутрішніх справ України зважаючи на збільшення кількості дорожньо-транспортних пригод у такі дні”, – розповіла Світлана Добровольська.
Вона повідомила про результати двох тижнів посиленого патрулювання на вихідних. „Якщо у перші вихідні ми мали ситуацію, що під час ДТП загинуло дев’ятеро людей, то наступного тижня – двоє. Сподіваємося, що зможемо досягнути результату”, – розповіла Світлана Добровольська.
Як повідомила Світлана Добровольська, на Львівщині збільшення кількості особового складу підрозділів Державтоінспекції для посилення дорожньо-патрульної служби предбачено за рахунок працівників апаратів обласних підрозділів Державтоінспекції та інших служб ДАІ. Час від часу на дорогах Львівщини працює спеціальний загін „Кобра”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ