Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

ЛЬВІВЩИНА. „ГАЛ-INFO”. 6.11.2007. «Київстар» відкрив у Львові новий центр обслуговування абонентів

3 листопада 2007 року національний оператор мобільного зв‘язку компанія «Київстар» відкрила у Львові новий центр обслуговування абонентів, який став другим за рахунком центром обслуговування абонентів компанії в нашому місті. У новому сервісному центрі, крім надання звичних консультаційних послуг, абонентам «Київстар» демонструватимуться нові послуги компанії, зокрема послуги передачі даних, доступу до INTERNET, GPRS, EDGE, послуг «Мобільна карта» та «Маячок» тощо. Центр обслуговування розрахований на 6 робочих місць, плюс робоче місце дилера мобільних телефонів.
Новий центр обслуговування відкрито у будинку на вулиці П.Беринди,1, який є пам‘яткою архітектури XIX століття. Загальна площа приміщень сервісного центру становить 247 м. кв.   
За словами в.о. директора філії «Київстар» у Львові Олександра Корецького, компанія відреставрувала зовнішній фасад архітектурної пам‘ятки, тим самим зробивши свій соціальний внесок у збереження історико-архітектурної спадщини нашого міста. За словами О.Корецького, роботи з відновлення фасаду та внутрішньобудинковий ремонт здійснювався трьома підрядниками: «Будстар-груп» (Київ), «Датекс» та «Домус-стиль».
Нагадаймо, що будинок на вул.. П.Беринди, 1  споруджено у 1892 році. До 30-х років ХХ століття він належав родині видавців та книготорговців Губриновичів, що мали в ньому книжковий магазин. На фасаді будинку знаходяться погруддя класиків польської літератури – Адама Асника, Юзефа Ігнатія Крашевського, Юліуша Словацького, Едварда Красінського, Адама Міцкевича та Яна Кохановського. Донедавна в будинку розташовувався магазин канцелярських виробів «Школярик».   
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ