Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівщина готова до опалювального сезону на 70%

Станом на понеділок, 22 серпня, виконано 70% заходів в рамках підготовки до опалювального сезону 2016/17 років у Львівській області. Повідомила прес-служба Львівської ОДА с посиланням на департамент розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства облдержадміністрації.

"Зокрема, у сфері теплопостачання із запланованих до підготовки об’єктів на сьогоднішній день проведено заміну 25 котлів, з них 18 котлів на об’єктах теплопостачання закладів освіти і науки, 2 – закладів охорони здоров’я, 5 – комунальних підприємств області. Також здійснено заміну 13 кілометрів теплових мереж", - розповів директор департаменту Назарій Романчук.

У всіх районах та містах обласного значення Львівської області здійснюється перевірка підготовки об’єктів закладів освіти і науки, охорони здоров’я та об’єктів комунальної форми власності.

Лідерами у Львівській області з підготовки об’єктів до опалювального сезону 2016/17 років є Стрийський, Жидачівський та Пустомитівський райони, натомість найгірші показники підготовки зафіксовано у Жовківському районі, зокрема, у м. Жовква.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ