Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Львівщина і Тернопільщина співпрацюватимуть в галузі туризму

28 листопада відбулося підписання угоди про співробітництво у сфері туристично-рекреаційної галузі між департаментом міжнародного співробітництва та туризму Львівської ОДА та департаментом розвитку інфраструктури, транспорту та туризму Тернопільської ОДА. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

З боку Львівської ОДА угоду підписав директор профільного департаменту Віталій Горбатенко, з боку Тернопільської ОДА – директор департаменту Василь Ясіновський.

В угоді, зокрема, зазначено про сприяння розвитку співробітництва у сфері туристично-курортної галузі між двома областями; взаємний обмін інформації щодо туристично-курортних ресурсів регіонів, контактів туристичних підприємств та закладів харчування; розвиток виставкової діяльності регіонів шляхом співробітництва в організації та участі у виставкових заходах туристично-курортної сфери тощо.

Також сторони виявили готовність сприяти взаємному обміну туристичними групами учнів та молоді.

«Львівська область зацікавлена здійснювати промоцію своїх туристично-рекреаційних можливостей на Тернопіллі. Ні для кого не є секрет, що туристи найбільше відвідують туристичні дестинації тих регіонів, які є сусідніми, оскільки це є близько і доступно. Сьогодні ми додатково обмінялися з нашими колегами з Тернопільської ОДА цікавими пропозиціями. Гадаю, що є перспектива створити міжобласні туристичні маршрути»,- зазначив директор департаменту міжнародного співробітництва і туризму Львівської ОДА Віталій Горбатенко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ