Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівщина отримала гуманітарний вантаж від Злученого українсько-американського допомогового комітету

7 листопада в аеропорт Бориспіль прибув літак з гуманітарним вантажем для Львівської, Тернопільської та Івано-Франківської областей від Злученого Українсько-Американського Допомогового комітету. Серед вантажу - 400 тис. захисних масок та 3744 засоби для дезінфекції рук на загальну суму 27,033 тис. доларів США. Представники ГУ МНС у Львівській області у Києві прийняли вантаж та привезуть його в регіон. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Цього ж дня Люблін (Республіка Польща) надіслав Львову гуманітарний вантаж із засобами захисту (маски, рукавиці та дезінфекційні розчини).

Як повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Олексій Титаренко, за добу підприємства області пошили 85 тис. захисних марлевих масок (всього пошито - 203 тис. захисних марлевих масок). Крім цього, з його слів, зі складів комунального закладу "Обласна база спецмедпостачання" Львівської облради видали 73 тис. метрів марлі медичної, з якої пошиють силами сільських та селищних рад 438 тис. захисних марлевих масок для населення сільських районів області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ