Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівщина перевиконала бюджет: перевізникам дадуть 2 млн грн

За підсумками 9 місяців 2017 року перевиконання обласного бюджету становить 88 525,4 тис. грн або 8,1%. Рівень виконання річного планового показника становить 79,3 %, повідомила прес-служба Львівської облради.

У змінах до показників обласного бюджету на розгляд комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку у понеділок, 23 жовтня, було запропоновано до розподілу неповну суму перевиконання, лише 51 695,6 тис. грн.

Відтак, на галузь медицини скерують понад 22 млн грн, зокрема кошти в сумі 3 млн грн спрямують на придбання карет швидкої допомоги для обласного центру екстреної медичної допомоги, 1 млн грн – на забезпечення медикаментами дитячої клінічної лікарні ОХМАДИТ, 1 млн грн на лікування хворих методом перитонеального діалізу, 800 тис. грн - для облаштування реанімаційної зали для медичного центру західного регіону МОУ та інші.

Також скерують 147 тис. грн на виготовлення проектно-кошторисної документації для реконструкції приміщень військового ліцею ім. Героїв Крут.

Збільшується додатково фінансування в сумі 14 млн грн на Програму розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг на 2017 рік. 

Стосовно соціального захисту, обласна рада скерує 2 млн грн. на програму компенсації пільгових перевезень автомобільним транспортом, а  також 354 тис. грн - на придбання медикаментів постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи.

На житлово-комунальне господарство області: 1 млн 950 тис. грн на реалізацію програми "Питна вода", 627 тис. грн - на програму зовнішнього освітлення населених пунктів Львівської області , 177 тис. грн. – на газифікацію села Присліп Турківського району.

Окрім того, 4 млн грн  скерують на співфінансування програми «Спортивний майданчик», та проведення заходів зі стендової стрільби – 200 тис. грн.

Соціальна складова та АТО: Встановлення пам’ятника генералу С. Кульчицькому та полковнику А. Соколенку, а також 9 нових пам’ятників на Личакові загиблим в АТО Героям. – 250 тис. грн.

Окрім того, комісія додатково погодила скерування 2,2 млн грн на Львівський палац мистецтв для завершальних робіт з облаштування котельні на твердому паливі.

Додали кошти в сумі 1,2 млн грн в межах Програми сприяння матеріально-технічному забезпеченню окремих військових формувань для облаштування реанімаційної зали для медичного центру західного регіону МОУ.

Члени комісії проголосували додатково виділити кошти на придбання житла для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування на суму 417 тис. грн.

За програмою «Безпечна Львівщина» виділили 250 тис. грн. на матеріально-технічне забезпечення патрульної поліції. 

На виготовлення ПКД  для реконструкції приміщень спортивно-культурного комплексу у ліцеї Героїв Крут - 105 тис. грн.  

Також збільшили допомогу малозабезпеченим Львівщини на 1 млн грн в межах Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян. 

Як відомо, у середу 25 жовтня відбудеться позачергова сесія Львівської обласної ради,  на якій розглядатимуть зміни до показників обласного бюджету та обласних програм за підсумками 9 місяців.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ