Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівщина приймає чемпіонат України з гірських автоперегонів

9 вересня, в День фізичної культури та спорту, територією Львівщини проляжуть змагальні траси фінальних 6 та 7 етапів національного чемпіонату з гірських автоперегонів, які визначать найшвидших пілотів України 2017 року. Про це повідомила заступник начальника управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

Змагання відбудуться у Дрогобицькому та Сколівському районах – це Верецький перевал та перевал Борислав – Східниця. Ці траси вимагатимуть від спортсменів підвищеної концентрації та уваги, оскільки є достатньо швидкісними, мають круті повороти та значний перепад висот.

Чемпіонат України-2017 проводяться Автомобільною федерацією України, Галицьким автомобільним клубом під егідою Міністерства молоді та спорту України за активного сприяння управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, Дрогобицької та Сколівської райдержадміністрацій. Головний суддя змагань, директор змагань – суддя національної категорії Сергій Єженков (м. Львів).

Організатори автомобільних змагань обіцяють глядачам цікаві та видовищні автоперегони. Також уболівальники матимуть можливість зблизька оглянути ралійну техніку та поспостерігати за напруженою боротьбою спортивних екіпажів.

У цих перегонах очікується участь близько трьох десятків екіпажів із Житомирської, Закарпатської, Львівської, Івано-Франківської, Дніпровської, Київської областей та м. Києва.

Початок змагань заплановано на 9 вересня 2017 року об 9.30 год. на Верецькому перевалі на Сколівщині. Завершення змагань - 10 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ