Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівщина та Японія мають тісніше співпрацювати у сфері екології, - Білоус

Львівщина та Японія мають тісніше співпрацювати у сфері екології. Саме Японія має ґрунтовний досвід у подоланні різних екологічних викликів. Ці напрацювання пригодилися б Україні. Таку думку висловив перший заступник голови Львівської обласної ради Андрій Білоус під час розмови з Надзвичайним і Повноважним Послом Японії в Україні Сумі Шігекі, повідомила прес-служба Львівської облради.

Зустріч відбулася сьогодні, 20 квітня.

«Українці дуже цінують допомогу японського уряду. Зокрема ми відчуваємо глибоку міжнародну підтримку у питаннях міжнародної політики, які стосуються нашої країни. Також є дуже важливими проекти, які при сприянні Японії реалізуються в Україні як у  сфері економіки, так і у сфері культури. Вважаю, що нашим країнам потрібно тісніше співпрацювати ще і у сфері екології. Саме Японія має ґрунтовний досвід у подоланні різних екологічних викликів. Україні, а  зокрема Львівщині,  ці напрацювання б пригодилися», - наголосив Андрій Білоус.

Зазначимо, 2017 рік оголошено роком Японії в Україні. Відтак, на Львівщині заплановано  низку заходів, присвячених цій події. Йдеться про Дні японської культури, мистецтва та кіно, спільні виставки фотохудожників з України та Японії, запрошення відомих японських підприємців та вчених для проведення майстер-класів, проведення тематичних конференцій, презентацій щодо розвитку інвестиційного співробітництва між Україною та Японією тощо.​

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ